2019 YILI İPTAL OLAN ANTRENÖR KURS DUYURUSU

⊗   Federasyonumuzun,18-26 Şubat 2021 tarihleri arasında ANKARA ve İSTANBUL’da düzenleyeceği,1.Kademe Yardımcı Antrenör yetiştirme kurslarına sadece,2019 yılında açılıp iptal olan kurslarımıza kayıt yaptıran ve kurs ücretini ödeyerek bekleyen kursiyerlerimiz dahil edilecektir. Bu kurslara başka başvuru kabul edilmeyecektir.

1.KADEME İSTANBUL-ANKARA KURSİYER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

⊗    17-26 Şubat 2021 tarihleri arasında ANKARA ve İSTANBUL’da 2.Kademe Temel Antrenör yetiştirme kursları yapılacaktır. 2019 yılında açılıp iptal olan ve bu kurslara kayıt yaptıran kursiyerlere ait liste EK’tedir. Listede ismi olmayan katılımcılarda kursa başvuru yapabilirler. Kontenjan sayısı Ankara 42 kişi, İstanbul 44 kişidir.

Federasyonumuz, 25 Şubat-05 Mart 2021 tarihleri arasında ANKARA’da 3.Kademe Kıdemli Antrenör yetiştirme kursu düzenleyecektir. 2019 yılında açılıp iptal olan kurslara kayıt yaptıran ve kurs ücretini ödeyen kursiyerlerimizin listesi EK’tedir. Listede ismi olmayan katılımcılarda kursa başvuru yapabilirler. Kontenjan sayısı Ankara 48 kişidir.

Katılımcı listesinde isimleri bulunan, ancak mazeretleri nedeniyle kursa katılamayacak olan kursiyerlerimizin hak mahrumiyeti yaşamamaları için Federasyonunuza bilgi vermeleri önemle rica olunur.

2.ve 3. KADEME KURSİYER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.